.......................................Επιμέλεια σελίδας: Π.Σ. Αϊβαλής - εφημερίδα "Εν Αθήναις" www.athens-press.blogspot.gr

!!

!!
Στη μνήμη του Έλληνα Σκηνοθέτη και Ποιητή της εικόνας Θόδωρου Αγγελόπουλου που έφυγε έτσι απρόσμενα...

~~

...................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τηλέμαχος Αλεξίου: Όχι στο Φεστιβάλ Σινεμά του Μπόμπολα

Θα συνεχίσω να μποϋκοτάρω αυτό το φεστιβάλ, όπως και έχω κάνει από την αρχή της ύπαρξής μου ως σκηνοθέτης και καλλιτέχνης.


tilemaxos
Στην δήλωση που ακολουθεί, ένας από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελληνικού κινηματογράφου, ο σκηνοθέτης Τηλέμαχος Αλεξίου, εξηγεί στην παρακάτω δήλωση γιατί αρνείται να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με .... το διεθνώς αναγνωρισμένο αριστούργημα του «Βασίλισσα Αντιγόνη».
Ας ελπίσουμε αυτή του η κίνηση να είναι προπομπός μιας γενικότερης αντίστασης στην διαφθορά και την χειραγώγηση που επιχειρεί η κλεπτοκρατική ολιγαρχία καθώς αποπειράται να σφετεριστεί και να ελέγξει την τέχνη στην Ελλάδα, έχοντας ήδη αλώσει το κράτος και την δημοκρατία.
Το λεγόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ζητά να προβάλλει την ταινία μου «Βασίλισσα Αντιγόνη».
Με όλο το σεβασμό προς τους ανθρώπους που απλά δουλεύουν εκεί, η εικόνα που συνοδεύει την δήλωση είναι η απάντησή μου προς την πρόεδρο και τον “καλλιτεχνικό” διευθυντή του φεστιβάλ.
Θα συνεχίσω να μποϋκοτάρω αυτό το φεστιβάλ, όπως και έχω κάνει από την αρχή της ύπαρξής μου ως σκηνοθέτης και καλλιτέχνης.
Η πρόεδρος του φεστιβάλ, Μαρία Μπόμπολα, είναι γόνος μίας από τις πλουσιότερες και πιο διεφθαρμένες, τύπου Καμόρα, οικογένειες στην Ελλάδα, μια οικογένεια που είναι υπεύθυνη για την εξάπλωση της πιο ξεδιάντροπης, Γκεμπελικής προπαγάνδας μέσω των ιδιόκτητων τηλεοπτικών καναλιών και των εφημερίδων της.
Ο όμιλος Μπόμπολα και οι κατασκευαστικές του εταιρίες, μέσω της στενής συνεργασίας του με τις πρόσφατες Ελληνικές κυβερνήσεις, έχει εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς και έχει αφαιμάξει τεράστια χρηματικά ποσά και περιουσιακά στοιχεία από το Ελληνικό κράτος και τον Ελληνικό λαό, συμπεριλαμβανομένης και της υπόθεσης των Σκουριών και του ορυχείου στην Χαλκιδική, η οποία έχει προκαλέσει τόση πολύ δυστυχία και οργή στους κατοίκους της περιοχής και ακόμα παραπέρα!
Για να μην αναφέρουμε τις εκατοντάδες εκατομμύρια που οφείλουν στο κράτος και τις ελληνικές τράπεζες, που αρνούνται να πληρώσουν, ενώ οι Έλληνες συνταξιούχοι βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται κατά 50% ή περισσότερο.


Τώρα θέλουν επίσης να ελέγξουν και την τέχνη!

ΟΧΙ με την υποστήριξή μου κούκλα μου!!!

Και απολύτως κανένα σχόλιο για τον «καλλιτεχνικό» διευθυντή του φεστιβάλ.Δείτε το τρέιλερ:
 

http://www.nostimonimar.gr

POSTED BY ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΑΚΉ, ΙΟΥΛΊΟΥ 19, 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου